fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

12 érv a szakértelem és minőség mellett

Miért a HYUNDAI?

TISZTELT ÜGYFELÜNK, KEDVES HYUNDAI TULAJDONOS!

A Hyundai tulajdonosokkal beszélgetve kézzelfogható az a bizonytalanság, amelyet az Európai Unióban június elsejével hatályba lépett, új szabályozás keltett. Ennek lényege, hogy megtiltja az autógyártóknak, hogy gyári szakszervizben történő átvizsgáláshoz, illetve javításhoz kössék a garancia érvényességének fennmaradását. Tényleg szabad máshová vinni szervizbe az autót? Nem éri a tulajdonosokat visszafordíthatatlan kár, ha elpártolnak a hivatalos márkaszervizektől?

Az uniós szabályozás az Ön kezébe adja a választás lehetőségét, és ezzel az Ön vállára helyezi a döntés kockázatát. Én magam azonban ezt úgy fogalmaznám meg: ne azért hozza autóját Hyundai márkaszervizbe, mert kötelező, hanem azért, mert úgy gondolja, hogy a márka hivatalos szervizhálózatában minőségi szolgáltatásban, szakszerű gondoskodásban és professzionális kiszolgálásban részesül Ön is, autója is. Sokkal inkább, mintha egy független javítóműhelyben végeztetné el az előírt vagy szükségessé vált beavatkozásokat.

Egyszóval Ön jobban jár, ha autóját továbbra is Hyundai márkaszervizbe viszi.

Kiadványunk, amely a Magyarországi Hyundai Márkakereskedők Országos Szövetségének támogatásával készült, részletesen bemutatja, hogy milyen előnyökkel jár rendszeresen szakszervizbe járni, ahol a felkészített szakemberektől, a speciális célszerszámokon és diagnosztikai berendezéseken át, a mindenre kiterjedő naprakész szaktudásig, minden a rendelkezésére áll. A modern autók egyre bonyolultabb, folyamatosan fejlesztett szerkezetek, amelyek karbantartása minden eddiginél jobban igényli a gyári hátteret. Az autóiparban már lejárt a polihisztorok ideje: ahelyett, hogy mindenhez konyítanánk egy kicsit, egyetlen dologhoz kell értenünk – de ahhoz tökéletesen. És ki értene jobban az Ön Hyundai gépkocsijához, mint a Hyundai maga?! Kollégáink folyamatos szakmai tréningeken, oktatásokon sajátítják el a szükséges tudnivalókat, ismerik meg a legújabb technikai újdonságokat, fejlesztéseket. Olyan naprakész tudással, professzionális háttérrel rendelkeznek, amelyet nem feltétlenül talál meg a független javítóműhelyekben.

Olvassa el érveinket, mérlegelje javaslatainkat, és ha további kérdései merülnének fel, forduljon bizalommal képviselőinkhez! Bízom benne, hogy találkozunk a következő esedékes átvizsgáláson!

Üdvözlettel,
Markó Zoltán
Operatív igazgató