fbpx

Szervíz segélyvonal: +36 1 877 2161

HYUNDAI TRIPLE 5: KORSZAKVÁLTÁS AZ ÜGYFÉLSZOLGÁLATBAN

Az ix35 bevezetése önmagában is mérföldkőnek tekinthető a Hyundai életében, a gyártó azonban nem érte be ennyivel, és egy minden tekintetben egyedülálló, teljes körű szolgáltatás-csomagot tervezett a népszerűnek ígérkező szabadidőjármű köré.

A Hyundai Európa-szerte bevezetett, hármas szolgáltatás-csomagja:

  • öt év teljes körű gyártói garanciát,
  • öt év ingyenes asszisztencia-szolgáltatást 
  • valamint öt éven keresztül nyújtott, évente egyszeri ingyenes állapotvizsgálatot foglal magában. 

Ezek a szolgáltatási elemek önmagukban is újat hoznak a márka és az ügyfelek életébe, együttesen azonban túlzás nélkül páratlan ajánlatnak számítanak a hazai újautó-piacon.

A védőernyő az Unió összes tagállamában, valamint számos további európai országban érvényesíthető, akkor is, ha egyértelműen önhibájából szorul segítségre az ügyfél például bezárta a kulcsot az autóba, vagy menet közben kifogyott az üzemanyag.

Miben más a Triple5? 

A csomagba felvettünk egy olyan átvizsgálási szolgáltatást, amely révén ügyfeleink évente egyszer (mondjuk nyaralás előtt, esetleg a téli vagy nyári szezon kezdetekor) ingyenesen szemrevételeztethetik autójukat az ország bármely Hyundai márkaszervizében. 

Gyors állapotvizsgálatról van szó: ellenőrizzük a folyadékszinteket, az ablaktörlő lapátok állapotát, beolajozzuk az ajtózsanérokat, megvizsgáljuk a világítást. 

Ezek az ellenőrzések műszakilag is fontosak, de talán lényegesebb, hogy alkalmat teremtenek a személyes találkozásra ügyfeleinkkel. 

Megoldást kereshetünk újonnan felmerülő igényeikre, meghallgathatjuk véleményüket, javaslataikat, praktikus tanácsokkal segíthetjük, vagy éppen kiegészítőkkel tehetjük még élvezetesebbé, zökkenőmentesebbé az ix35-össel töltött időt.

A Triple5 szolgáltatás-csomag az ix35 bevezetésével egy időben, kifejezetten ehhez a modellhez kapcsolódva jelenik meg a piacon. űEz azt is jelenti egyben, hogy más modelljeinkhez továbbra is az eddig megszokott időtartamú, teljes körű garanciális és asszisztencia-szolgáltatásokat kínáljuk. A Triple5 egyelőre az ix35 kiváltsága, de a későbbiekben megjelenő új modellekhez is hasonló szellemiségű, legalább ilyen bőkezű csomagokat fogunk kínálni.

*A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek konkrét árajánlattételnek. Az árváltozás jogát fenntartjuk.